İSTİNAT DUVARI YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit oluşturan yerlere istinat duvarı çalışmaları yapıldı.

İlçemizde 2015 yılındaki sel afetinde büyük bir başarı göstererek, oluşabilecek her türlü riski en aza indiren Görele Belediyesi olası bir afete karşı kolları sıvadı. Meydana gelen afetler sonucu bozulan mahalle yollarında yol açma, düzenleme ve genişletme çalışmalarını yerine getiren belediyemiz, istinat duvarı çalışmalarına da ağırlık vererek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini garanti altına alıyor.

Belediyemiz tehlike oluşturabilecek Yeşiltepe Mahallesi 13 Şubat Caddesi, Cillioğlu Mahalle girişi, Cillioğlu Mahallesi köprü çıkışı 1-2, Hürriyet Mahallesi viraj altı ve üstünde, Hürriyet Mahallesi Cami yanında, Kaba Mahallesi, Çeşmebaşı Mahallesi Balıkoğlu Mandıra altı, Çeşmebaşı Mahallesi su deposu, Çeşmebaşı Mahallesi Daylı Köyü Bağlantı yolu 1-2, Çeşmebaşı Mahallesi – Hürriyet Mahallesi bağlantı yolu, Çeşmebaşı Mahallesi Parmaksız yolu, Ünlüce Mahallesi Koç yolu girişi, Ünlüce Mahallesi Cami yanı 1-2 yerlerinde istinat duvarı çalışmaları yerine getirilmiştir.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, hizmet çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirterek, “Bilindiği üzere ilçemiz 2015 yılında çok ciddi bir sel afeti ile karşı karşıya kalmıştır. İlçe merkezi dışında bir çok mahallelerimizin yolları bozulmuş, heyelanlar meydana gelmiştir. Belediye olarak görevimizin sorumluluğunu üzerimizde taşıyarak zarar gören yollarımızın onarımı yapıp, heyelan nedeniyle tehlike oluşturan yerlerde istinat duvarı çalışmalarını yerinde getirdik. Allah’ım bir daha bizleri 2015 yılında yaşanan bir sel afetiyle karşı karşıya bırakmasın” dedi.