İTFAİYE EKİPLERİMİZDEN UYGULAMALI YANGIN EĞİTİMİ

Görele Belediyesi İtfaiye Ekipleri okullarda uygulamalı yangın tatbikatı başlatarak, Öğrencilere “Yangına Müdahale, Yangın Anında Neler Yapılmalı, İlk Müdahale Nasıl Başlamalı ve Yangın Sırasında Yapılmaması Gerekenler” gibi konular hakkında bilgiler verdi.

Görele Anadolu Lisesinde Belediye İtfaiye ekiplerimiz ve Sivil Savunma ekiplerince düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemiz itfaiye teşkilatı personelinin her şartta özverili ve yürekli bir şekilde yangına veya diğer etkenlere çok kısa bir sürede müdahale ettiğini söyledi.

İtfaiye personellerinin yıl boyunca çeşitli okullarda da uygulamalı olarak eğitimler verdiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İtfaiye teşkilatımızın uygulamalı eğitimler de çocuklarımızın müdahalelerde hazırlıklı olmasını sağlıyor. Belediye olarak bu türlü etkinlikleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu sayede gençlerimiz, çocuklarımız yangın ve deprem konularında bilgilendiriliyor. Bu bizler için çok önemlidir” dedi.