KABA VE ÜNLÜCE MAHALLELERİMİZİN SU SORUNU TARİH OLUYOR!

Hizmet alanında halkın her zaman yanında olan ve çözümü noktasında elinden gelen her türlü fedakarlığı  sağlayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kaba ve Ünlüce mahallelerinin içme suyu sorununa da el attı.

Görele’de değişimin yüzünü yaratan ve Görele’yi sorunsuz bir ilçe haline getiren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından Kaba ve Ünlüce mahallelerinin içme suyu sorunu tarih oluyor.

Belediyemiz tarafından Kaba Mahallesi’nde yapımına başlanan 100 tonluk su deposu sayesinde Kaba ve Ünlüce mahallelerinin içme suyu sorunu çözüme kavuşturulacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları  yerinde takip ederek, 100 tonluk su deposunun yapımının tamamlandığında içme suyu yetersiz olan Kaba ve Ünlüce mahallelerinin bu sorununu bertaraf edeceklerini söyledi.

Her türlü soruna vakıf olduklarını, bu sorunlarını? yerinde inceleyerek gerekenlere yapma gayreti içerisinde olduklarını? belirten Başkanımız  Erener, “İlçe merkezimizin yanı  sıra mahallelerimize de hizmet götürme anlayışı  içerisindeyiz. Bu kapsamda çalışıyor, elimizden gelenin fazlasını  yapmaya gayret gösteriyoruz. Kaba ve Ünlüce mahallelerimizde yetersiz su sıkıntısını  yapacağımız 100 tonluk depo ile çözüme kavuşturacağız. Bunun için ilk adımı  atarak, içme suyu depomuzun yerini belirledik ve çalışmalara başladık. Mahallelerimize hayırlı,  uğurlu olsun” dedi.