KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARIMIZ TEPEBAŞI MAHALLEMİZDE SÜRÜYOR

Görele Belediyesi tarafından birçok mahallemizde tamamlanan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları Tepebaşı Mahallesi Elektrik mevkiinde sürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Tepebaşı mahallesi için büyük bir çile olan bir soruna daha el attı. Mahallede kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları başlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Çalışmalar tamamlandığında mahalle sorunsuz bir alt yapıya kavuşacak” dedi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, kent genelinde ciddi sorun olan kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı çalışmalarının ara vermeden sürdürüldüğünü söyledi.

Önceliklerinin her zaman alt yapıda kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturmak olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Birçok mahallemizin alt yapısını yenileyerek, kanalizasyon sıkıntısından kurtardık. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.