KARA KARŞI TAM KADRO İŞBAŞINDAYIZ!

Gece, gündüz Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, tüm mahalle yollarını ulaşıma açarak hem trafiği rahatlatıyor, hem de vatandaşların güvenli olarak kar keyfini yaşamasını sağlıyor.

Kar öncesi tüm birimleri harekete geçirerek, kara karşı tam kadro hazırlanan Belediyemiz, şehrin her köşesinde çalışmalarını sürdürerek, yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı ve aksaklıklara mahal vermemeye çalışıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak karla mücadele çalışmalarının ilçede aralıksız devam ettiğini söyledi.

İlçe merkez ve mahallelerde kapalı yol bulunmadığını trafik akışının devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, şunları aktardı:

“Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Gecen yıla nazaran bu yıl büyük bir sıkıntı yaşamadık. Çünkü belediye personellerimiz ve araçlarımızla yağacak kara karşı gerekli tedbirlerimizi almıştık. Kara en iyi şekilde hazırlanmıştık. Belediye personellerimiz tam kadro iş başındalar. Herhangi bir eksiğimiz yoktur. Belediye sınırları haricinde köylerimize de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda ayrım yapmamaya gayret göstererek, vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Belediye olarak tam kadro 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz”