KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Kar öncesi tüm birimleri harekete geçirerek, kara karşı tam kadro hazırlanan Belediyemiz, şehrin her köşesinde çalışmalarını sürdürerek, yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı ve aksaklıklara mahal vermemeye çalışıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak karla mücadele çalışmalarının ilçede aralıksız devam ettiğini söyledi.

İlçe merkez ve mahallelerde kapalı yol bulunmadığını trafik akışının devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, şunları aktardı:

“Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz ilçede kar yağışının başlamasıyla birlikte mücadeleye başlamıştır. Şuanda tüm mahalle yollarımızda ulaşım sağlanmaktadır. Çalışmalarımız sonuç vermektedir. Kar yağışı boyunca mücadelemiz devam edecektir. Belediye olarak tam kadro 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz”