KARLA MÜCADELEDE KAR KÜREME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele’de etkili olan kar yağışının ilk gününde Görele Belediyesi Temizlik Ekipleri kar çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

İnsanların yoğun olduğu cami avluları ve kaldırımlarda çalışmalarını sürdüren Belediyemiz Temizlik Ekipleri, yoğun kar yağışına aldırış etmeden vatandaşlarımız mağdur olmasın diye kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Beleye Başkanımız Tolga Erener, yoğun kar yağışına aldırış etmeden çalışmalara başladıklarını, vatandaşların mağdur olmamaları için bu çalışmaların yağış devam etse de sürdürüleceğini söyledi.

Kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmek için belediyemize ait tüm birimlerin teyakkuzda olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediyemizce karın ilk gününde çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmektir. Onun için çalışmalarımıza başladık. Tüm tedbirimizi aldık. Kar yağışı ve sonrası 24 saat esasına göre çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.