KİMSESİ BULUNMAYAN YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKTIK

Görele Belediyesi Zabıta ekipleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evden çıkamayan ve alışverişini yapacak kimsesi bulunmayan yaşlı vatandaşların market alışverişini yaparak evlerine götürüyor.

Görele Belediyesi Zabıta ekiplerimiz yeni tip koronavirüs önlemleri nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan alışverişini yaptıracak kimsesi bulunmayan dezavantajlı gruptaki ilçe sakinlerine yardım eli uzattı.

Ekiplerimiz aldıkları siparişleri marketlere giderek tedarik ediyor, ardından yaşlılarımızın evlerine gidip teslim ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, zor bir süreçten geçildiğini hatırlatarak, bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde yaşlı, kimsesi bulunmayan, yardım eli bekleyen vatandaşların yanında olunması gerektiğini söyledi.

Belediye olarak vatandaşlarımız için ellerinden gelen bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ülkemiz çok zor ve sancılı bir dönemden geçiyor. Ne yazık ki dünyayı kasıp kavuran bir virüs tehlikesiyle karşı karşıyayız. Bu tehlikeyi bertaraf etmek için özellikle risk gurubu taşıyan yaşlılarımızın süreç gecene kadar evden çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Bu süreçte Belediye olarak tüm imkanları vatandaşlarımız için seferber etmiş durumdayız. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizden yardımlarımızı esirgemeyelim. Özellikle kimsesi bulunmayan yaşlılarımıza sahip çıkarak, onlar için elimizi taşın altına koyalım” dedi.