KOLLEKTÖR HATLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen kombine kanal temizleme aracı ile tüm mahallelerde kollektör hatlarındaki rögarların içerisinde temizlik çalışmaları yapıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, bölgemizde meydana gelebilecek aşırı yağışlarda herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm mahallelerdeki yağmur suyu kollektör hatlarında temizlik çalışması yaptıklarını söyledi.

Görele’nin yağışlı bir bölgede bulunduğunu, dolayısıyla bu tür çalışmalara çok önem verdiklerini ve sıklıkla bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bilindiği üzere ilçemiz çok ciddi bir sel afeti ile karşı karşıya kalmıştır. Birçok köylerimiz derelerde oluşan taşkınlar ve meydana gelen heyelanlar nedeniyle ciddi bir zarara uğramıştı. Allah’a şükürler olsun ki yapılan alt ve üst yapı çalışmalarımız nedeniyle ilçe merkezi ve birçok mahallemiz bu yağışlardan etkilenmemiştir. Günün teknolojisine göre baştan sona kadar yenilediğimiz alt ve üst yapımız sorumsuz olarak çalışmıştır. Bu gibi çalışmalarımızı periyodik aralıklarla sürdürüyoruz. Bize bu çalışmalarımızda katkı sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.