Konforlu Bir Yaşam İçin Çalışıyoruz!

Belediyemiz yoğun çalışma temposuna aralıksız devam ederek, yol açma, genişletme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in önderliğinde birçok bölgenin yaptığı hizmetlerle sorunlarını çözen Belediyemiz, yoğun çalışma temposunu sürdürerek, ilçe halkına konforlu bir yaşam sunmaya devam ediyor.Yol bakım, temizleme, betonlama, asfaltlama ve genişletme çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, çalışmalarına Sayfiye Mahallesi Kemal Namazcı sokakta devam etti. Belediyemiz Kemal Namazcı sokakta yol genişletme çalışması yapılarak, temizlik işçileri tarafından da temizlenmesi yapıldı.Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçe halkına konforlu bir yaşam sunmak amacıyla çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi.Yolların şehirler için büyük önem taşıdığını, şehirlere nefes aldırdığını belirten Başkanımız Erener,Bütün çabamız Görele’yi modern, çağdaş bir kent haline getirmektir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz,dedi.

Başkanımız Erener, Görele’nin sürekli büyüyen, gelişime açık olan bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi.

Görele?de ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerinde yeni yol açımlarının sürdürüleceğinin altını çizen Başkanımız Erener, Çalışmalarımız ekiplerimizce titizlikle devam ediyor. Görele’nin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz,dedi.