Köprümüzü Modern Bir Yapıya Kavuşturuyoruz!

Görele’de hizmet kalitesini arttırarak, yenilerini eklemeye devam eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Sosyal belediyecilik kavramıyla yola çıkan Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçeye halkımızın yaşam konforunu arttıracak yenilerler getirerek, övgüler topluyor.Belediyemiz tarafından ilçe’nin Bozcaali Mahallesi’nde bulunan ve yıllarca vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin yaşam standartlarını zorlaştıran Kuyumcu Deresi Köprüsü’ndeki yaya yolu yenilenerek genişletiliyor.Kuyumcu Deresi Köprüsü’ndeki yaya yolunun yenilenerek genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye

Başkanımız Tolga Erener, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Başkanımız Erener, Yıllarca mahalle halkının ve öğrencilerin geçmekte sıkıntı yaşadığı ve ortalama 33 metre olan Kuyumcu Deresi Köprüsü’ndeki yaya yolunda çalışma başlatarak, köprünün yaya yolunu baklavalı saç, kenarlarını ise ferforje korkuluklarla örüyoruz.

Böylelikle köprümüzdeki yaya yolunu yenileyerek, genişletiyoruz, dedi.Yıllarca aşılamayan bir engeli daha açacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkanımız Erener, Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz tarafından sıkça kullanılan Kuyumcu Deresi Köprüsü’ndeki yaya yolunda tek insanımız bile zorla geçiyordu. Köprümüzün yaya saçları yağmur suyu topluyor, insanlarımızın geçişini de büyük ölçüde engelliyordu. Bizlerde bu anlamda belediye olarak, mevcut köprümüzün yaya yolunda yenileme ve genişletme çalışmalarına başladık. Köprümüzün yaya yolunu vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için daha güvenli bir hale getirerek, modern bir yapıya kavuşturacağız, dedi.

Bozcaali Mahalle Muhtarı Engin Çakır, çalışmaları yerinde takip ederek, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Başkanımız Erener’e teşekkür etti.