KÜLTÜR MERKEZİMİZİN BÜYÜK EKSİKLİĞİNİ GİDERDİK!

Belediyemiz tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezimize motorlu hareketli sahne perdesi takıldı.

Belediyemiz tiyatro, konser, konferans, toplantı, kültürel ve birçok okul etkinliklerinde insan topluluğunu bir araya getiren Hasan Ali Yücel Kültür Merkezimize motorlu hareketli sahne perdesi taktırdı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, motorlu hareketli sahne perdesinin bu zamana kadar kültür merkezinde olmayışının büyük bir eksiklik olarak kabul ettiklerini ve bu eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bir çok insan topluluğunu içinde barındıran Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde iyileştirme çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkanımız Erener, “Bir çok eksiklikleri yerinde tespit edip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Büyük eksiklik olarak gördüğümüz motorlu hareketli sahne perdesini kültür merkezimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 9.30 eninde 5 metre yüksekliğinde olan sahne perdemiz, içinde 6 adet kulis perde uygulaması ile arka kısmında projeksiyon sinema perdesini taşımaktadır. Ayrıca perdemiz özel kadife kumaştan, akustik fonksiyonları yerine getirecek şekilde imal edilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.