KUR’AN TİLAVETİYLE ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİK

Görele Belediyesi tarafından şirin ilçemiz Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı olması dolayısıyla şehitlerimizin ruhlarına kur’an tilaveti okutuldu.

Belediyemiz tarafından Kumyalı Mahallesi Hacı Mustafa Kuloğlu Şehitlik Camisinde şehitlerimizin ruhlarına kur’an tilaveti okutularak, dualar edildi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, göğsünü siper ederek, Görele’yi düşman işgalinden kurtaran şehitlerimizi kuran tilavetiyle yad ettiklerini söyledi.

Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Görele’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı nedeniyle milli birlik ve bütünlüğümüzün devam etmesi, şehitlerimizin unutulmaması ve ülkemizin bekası için birlikte dua etmek istedik. Kur’an Ziyafeti ile kurtuluş haftasını daha da anlamlı kılmak için harekete geçtik. Ülkemiz ve bizler için canlarını veren aziz şehitlerimize dualarımızı da bu vesileyle yolladık. Ben tekrardan bu ülke, bu vatan ve bu bayrak için göğsünü siper ederek, savaşan ve bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun”