MAHALLELERİMİZDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Belediyemiz tarafından yol bakım çalışmalarımız son sürat devam ediyor.

Belediyemiz tarafından başlatılan yol açma, genişletme, asfaltlama, betonlama ve bakım seferberliğimiz tüm mahallelerimizde tüm hızıyla devam ediyor.

Hizmet ağını genişletmeye, her yere anında hizmet götürmeye devam eden Belediyemiz, tüm mahallelerimizde başlattığı yol bakım çalışmasıyla, yıkılan yerleri tekrar onarıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak yol bakım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Her mahalleye anında hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Başkanımız Erener, “Mahallelerimizde asfatlama, betonlama ve yol bakım çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bir takım nedenlerden dolayı zarar görmüş, çukur oluşarak araç trafiğini zora sokan yerler tespit edilerek, gerekli bakımı yapılıyor” dedi.