MANASUR MEVKİİ PİKNİK ALANI BARBEKÜLERİ YENİLENDİ

Belediyemiz tarafından Çeşmebaşı mahallemizde bulunan Manasur mevkii piknik alanında, vatandaşlarımızın kullandığı bölümde çevre düzenlemesi çalışmaları yapıldı.

Belediyemiz tarafından yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında piknik alanına 11 adette barbekü yenilerek montajı yapıldı. Konu ile ilgili Belediye Başkanımız Tolga Erener,”Manasur piknik alanımızda daha evvel zarar verilen barbekülerimizi yeniden yaparak , halkımızın kullanımına sunduk. Fotoğraflarda şimdiki ve zarar verilmiş halini gösteriyorum. Şimdiki hali ile kalması temennisiyle dedi.” Yaz aylarının gelmesi ile piknik yapmak isteyen vatandaşların yoğun olarak ilgi gösterdiği alanlardan biri olan Manasur mevkii piknik alanına konuşlandırılan barbeküler, piknik alanına görsellik katarak, vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda piknik yapmasını sağlıyor.