MARKET VE MANAVLARDA ETİKET KONTROLÜ YAPILDI!

Rutin denetimlerini aralıksız sürdüren Belediyemiz Zabıta ekiplerimiz Ramazan ayında da hız kesmeyerek, market ve manavlarda fiyat etiketleri ve raf düzeni kontrolü yaptılar.

Ramazan ayında da denetimlerini aralıksız sürdüren Belediyemiz Zabıta ekiplerimiz, market ve manavlarda fiyat etiketleri ve raf düzeni kontrolü yaparak, kurallara uymayanlara uyarılarda bulundular.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, zabıta ekiplerince yapılan rutin denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü, bu kapsamda amaçlarının vatandaşların daha bilinçli ve sağlıklı alışveriş yapmaları sağlamak olduğunu söyledi.

Market ve manavlarda fiyat etiketleri ile raf düzenlerinin kontrol edildiğini belirten Başkanımız Erener, “Yaptığımız kontrollerde işletmelerinde özellikle titiz davranan ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmayan işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. Raf düzeni ve fiyat etiketi konusunda belirtilen şartlara uymayanlar ise uyarılarak eksikliklerin gidermeleri için süre verilmiştir. Verilen süre içerisinde eksikliklerini gidermeyenlere ise kati suretle gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. İşletme sahiplerinin bu konularda daha titiz olmaları gerekmektedir” dedi.