‘MATRAK ADAMLAR’ KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Görele Belediyesi tarafından kültür, sanat etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Belediyemiz tarafından bu oyuna seyirci kalınmayarak, ‘Matrak Adamlar’ adlı doğaçlama tiyatro oyunu keyifli anlar yaşattı.

Oyuncuların, seyircilerin yönlendirmesiyle ortaya çıkardığı skeçler, gülme krizine neden olurken, oyun tiyatro severlerin büyük beğenisi topladı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’de tiyatro oyununda sahne aldı.

Sanatın beşiği Görele’de kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Gerçekten umduğumdan daha güzel bir tiyatro oyununa şahit olduk. Oyuncuların performansı olağanüstüydü. Tiyatroda önemli olan vatandaşlara o oyunu hissettirmektir ve bunu en güzel şekilde icra ettiler. Ben kendilerini yürekten kutluyorum. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimize hızla devam ediyoruz. Her zaman sanata ve sanatçıya değer verdik, şehrimizle özdeşleşen kültürleri yaşatmaya gayret gösteriyoruz” dedi.