MESİRE ALANIMIZ, GEÇİCİ HAYVAN BAKIM EVİMİZ VE SU DEPOLARIMIZA GİDEN YOLUMUZU BETONLADIK.

Görele Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen hizmet çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Vatandaşlarımız tarafından sıklıkla kullanılan ve ulaşım anlamında büyük sıkıntı yaşatan Ünlüce Mahallesi Mesire alanı, Görele Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve su depolarımıza giden yol Belediyemiz tarafından Kaymakamlığımızın destekleriyle betonlanarak, ulaşıma açıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, belediye ve kaymakamlık personelleriyle birlikte ulaşıma açılan yolu incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak hizmet çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Ünlüce Mahallesi Mesire alanı, Görele Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve su depolarımıza giden ve ulaşım anlamında büyük sıkıntı yaşatan yolumuzun betonlamasını bitirdik. Çokta güzel oldu. Bize bu çalışmalarımızda Karmix ve malzeme konusunda destek veren kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ‘e, özellikle bu çalışmada çok yorulan işçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.