MESİRE ALANIMIZDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR!

Belediyemiz tarafından alan genişletme ve zemin güçlendirme çalışmalarının tamamlandığı Manasur piknik alanımızda çimleme çalışmalarında da sona gelindi.

Bölgeye farklı bir soluk katmak için çalışmalarını her alanda sürdürerek, devam ettiren belediyemiz, gecen yıl vatandaşlarımızın uğrak mekanı olan Manasur piknik alanını genişletti. Çimleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmalarını Kamelya, kafeterya ve ışıklandırma çalışmaları ile sürdürecek olan Belediyemiz, piknik alanımızı kır düğünleri, nişan ve sünnet eğlencelerinde halkımızın hizmetine sunmaya gayret gösteriyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, piknik alanımızda incelemelerde bulunarak, Manasur mesire alanının çalışmalar tamamlandığında kır düğünleri, nişan ve sünnet eğlencelerinde bölgeye farklı bir soluk katacağını söyledi.

Başkanımız Erener; “Alanın zeminini güçlendirerek, çimleme çalışması yaparak, ahşap kamelyalar ile alanımıza ayrı bir soluk katacağız. Çocuk parkımızın etrafını da boldür taşlarıyla örerek, mekanizmayı sağlamlaştıracağız. Mesire alanımıza araç girişini de engelleyerek, doğayı tamamen vatandaşın hizmetine sunmuş olacağız. Alana otomobili ile gelen vatandaşlarımız için de çalışma düzenleyerek, araç cepleri oluşturacağız. Manasur mesire alanımız çalışmalar tamamlandığında kır düğünleri, nişan ve sünnet eğlencelerinde vatandaşlarımızın vazgeçilmesi olacak. Bölgeye Hizmeti kurarken, faydalı bir şekilde iş koordinesi yürütüyoruz. Zararıyla gelen değil, faydasıyla boyut kazanan hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına kadar getiriyoruz, bundan da memnuniyet duyuyoruz” dedi.