MEYDAN PROJEMİZDE BETONLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI!

Görele’de yapımına başlanan “Meydan Projesi”nde Atatürk anıtı ve Milli mücadelenin başkahramanlarından Topal Osman ve silah arkadaşlarının rölyef kabartmasının yerlerine monte edilmesinin ardından betonlama çalışmalarına da başlandı.

Yakında yapımının tamamlanması planlanan Meydan Projesi” hizmetimizin betonlama çalışmalarını Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, Belediye Meclis Üyelerimiz Ömer Öztürk, Mustafa Çınar ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünde görevli mühendisler yerinde inceledi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’ye ayrı bir katma değer kazandıracak, Görele’nin vizyonunu oluşturacak olan “Meydan Projesi”nde çalışmaların hızla devam ettiğini, yakında bu projeyi de halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Hayata geçirilecek olan ‘Meydan Projesi’nin önemli bir parçası olan Atatürk anıtı, Topal Osman ve silah arkadaşlarının rölyef kabartmasının yerlerine monte edildikten sonra meydanda betonlama çalışmalarına da başlandığını belirten Başkanımız Erener, “Meydan Projemizde hayırlısıyla betonlama çalışmalarına da başladık. Işıklandırma kablolarını da döşedik. Bilindiği üzere bu çalışmalarımızdan önce dış mekana göre uzun süreli özelliğini koruyan fiberglass malzemeden yapılan, tasarım ve üretim aşaması 4 ay süren Atatürk Anıtımız ve Milli mücadelenin başkahramanlarından Topal Osman ve silah arkadaşlarının rölyef kabartmasını yerlerine monte etmiştik. Meydan projemizi yakın zamanda hayata geçirip, halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.