MEYDANIMIZ GÖRSELLİĞİYLE İLÇEYE ZENGİNLİK KATACAK!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemizin kardeş belediyesi Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Meydan Projesi”nde incelemelerde bulunarak, projede yer alan Atatürk anıtı ve projenin çevre düzenlemesi ile alakalı olarak Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merser Kaya ile fikir alışverişinde bulundu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kardeş belediye Esenyurt Belediyesi tarafından “Meydan Projesi”ne hayırlısıyla başladıklarını belirterek, projenin görselliğiyle alakalı olarak Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merser Kaya’nın fikirlerinden istifade ettiklerini söyledi.

“Meydan Projesi” tamamlandığında motifiyle, görselliğiyle ilçeye zenginlik kazandıracağını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Görele’ye yeni bir katma değer kazandıracak, Görele’nin ayrı bir vizyonunu oluşturacak Meydan Projesi’nde çalışmalara hayırlısıyla başladık. Çalışmalarımız bittiğinde halkımızın takdirini alacağımıza ben yürekten inanıyorum. Bunun için projemizin nasıl olacağı konusunda fikirlerine güvendiğimiz Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merser Kaya ile fikir alışverişinde bulunduk. Bu tip çalışmalarımızda halkımızdan da biraz olsun özverili olmasını bekliyoruz. İlçemiz yapmış ve yapacak olduğumuz proje ve hizmetlerle değişimin yüzünü yaşayacaktır. İlçemize bu projeleri kazandıracak olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’ya tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum”