MİLLETVEKİLİMİZ ÖZTÜRK, BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Milletvekilimiz Öztürk, Belediye Başkanımız Tolga Erener’den İlçedeki hizmet çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Başkanımız Erener, seçim vaatlerinin tamamından yakınını gerçekleştirmiş durumda olduklarını belirterek, “AK Parti Görele İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatımızla birlikte uyum içerisinde söz verdiğimiz vaatlerin birçoğunu yerine getirdik. Bu kapsamdaki çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Samimiyet ve amaçta hizmet olduktan sonra aşılmayacak engel yoktur. Sizlerin de bizlerin yanımızda olacağınızdan şüphemiz yoktur. Herkesi kucaklayan bir belediye anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Yapacağımız hizmet ve yatırımlarda her daim yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonrada desteğinizi bizlerden esirgememenizi umut ediyorum” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise, belediye çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Başkanımız Erener, Milletvekilimiz Öztürk’e ilçemizin kültür mirası olan kemençe hediye ederek, fincan takdim etti.

Başkanımız Erener, daha sonra Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu’ya ise Görele anısına plaket ve fincan takdim etti.

Milletvekilimiz Öztürk’ün ziyaretinde Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz, AK Parti Görele İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Teşkilatı hazır bulundu.