MİLLETVEKİLİMİZ ÖZTÜRK, BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ!

AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen ve beraberindekilerle Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan’ı da makamında ziyaret eden Milletvekilimiz Öztürk, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Tolga Erener, Milletvekilimiz Cemal Öztürk ve beraberindekiler belediyemiz sosyal tesislerinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ülke gündemi ve sorunları konusunda açıklamalarda bulunan Milletvekilimiz Öztürk, daha sonra muhtarların istek ve şikayetlerini dinleyerek, not aldı. Çözümü noktasında ellerinden gelen gayretleri göstereceklerinin sözünü verdi.