MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan, Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız ve Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy Görele’ye gelerek, halkımızla buluştu.

AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan, Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız ve Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’u Görele ziyaretinde Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener karşıladı.

İlçe halkını ve esnafını selamlayan Milletvekilimiz Turan ve Belediye Başkanlarımız meşhur Görele Dondurmasının tadına baktı.

Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız daha sonra Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı Göreleli çaycı Mehmet Patan’ın kepçeyle ikram ettiği çayı yudumladı.

‘Jet Kravatçı’ olarak adlandırılan Göleleli Sebahattin Kara ise Milletvekilimiz Turan ve Belediye Başkanlarımıza bir saniyede kravat bağlama taktiğini gösterdi.