MİNİK İZCİLER BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ!

Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu İzci Grubu öğrencileri, İzci Lideri Müsamettin Dalgıç önderliğinde Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Minik İzciler, Başkanımız Erener’e “Sağlıklı Temiz Bir Çevre” projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen izci kampına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Başkanımız Erener, eğitime verecekleri katkıların devam edeceğini belirterek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizler için çok önemlidir. Belediye olarak onlara her türlü desteği sağlamaya hazırız. Görele İzcileri yapmış olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerde ilçemizin isminin duyurulmasında çok büyük önem teşkil ediyorlar. Bizlerde onların her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Daha sonra Minik izcilerle sohbet eden Başkanımız Erener, izcilere daha yeşil bir dünya için karaçam tohumlu kurşun kalem hediye ederek, çeşitli ikramlarda bulundu.