MODERN KÜTÜPHANE BİNAMIZIN YAKIN ZAMANDA TEMELİ ATILACAK

İlçenin Yeşiltepe Mahallesi 13 Şubat Caddesinde 3 parsel üzerinde bulunan Bin metrekarelik alana yapılması planlanan modern ‘Kütüphane Binası’ projesi alanında Yüklenici Firma Yetkilisi ile ön incelemede bulunan Belediye Başkanımız Tolga Erener, modern ‘Kütüphane Binası’ projesinin yakın zamanda temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Görele Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak modern ‘Kütüphane Binası’ projesinin 210 gün içerisinde yapımının tamamlanmasının planlandığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kültür ve Sanatla özdeşleşmiş ilçemizin modern bir Kütüphane binasına ihtiyacı vardı. Yakın zamanda temelini atacağımız iki katlı kütüphane binamızın içerisinde Z- kütüphane, yetişkin ve çocuk okuma salonları, engelli çalışma odası, kafeteryada yer alacak. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.