MODERN KÜTÜPHANE PROJEMİZİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve ihaleyi ilan DBG Yapı Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Kemal Dabağ arasında ilçemize kazandırılması planlanan modern ‘Kütüphane Binası’nın sözleşmesi imzalandı.

İlçenin Yeşiltepe Mahallesi 13 Şubat Caddesine kazandırılması planlanan modern Kütüphane Binası projesi 284 ada 3 parsel üzerinde bulunan Bin metrekarelik alana yapılacak.

10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak olan modern Kütüphane Binasının 210 gün içerisinde ilçeye kazandırılması planlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bir süre önce ihalesi yapılan Kütüphane Binasının yüklenici firma ile sözleşmesini imzaladık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kültür ve Sanatla özdeşleşmiş ilçenin Kütüphane binasına ihtiyacı olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Hayalini kurduğumuz ilçemize yakışır bir kütüphane kazandırmak için yaptığımız ihale sonucu, ihaleyi alan firma ile sözleşmemizi imzaladık. Hem öğrencilerimizin hem büyüklerimizin faydalanabileceği 2 katlı olacak olan ve içerisinde Z- kütüphane, yetişkin ve çocuk okuma salonları, engelli çalışma odası, kafeteryası olan son derece modern bir kütüphaneye kavuşacağız. Kültür ve sanatla özdeşleşmiş olan ilçemizin böylesine önemli bir hizmete ihtiyacı vardı. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun”