MODERN MEZBAHA PROJEMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılan ve yapımı tamamlanan modern mezbaha projesinde ilk deneme kesimi yapıldı.

Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan ve maliyeti 3.000.000 lirayı bulan modern mezbahanemizde son hazırlıklar tamamlanarak, önümüzdeki kurban bayramına hazır hale getirildi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize kazandırdığı modern mezbaha binasını inceleyerek, “Bir sözümüzü daha yerine getirmenin ayrı gururunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Modern Mezbaha binasının ilçemiz ve bölge için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele halkımızın güvenini yaptığımız hizmet ve yatırımlarla kazanmanın gayreti içerisindeyiz. Tek bir işimiz, tek bir düşüncemiz var oda ilçemize en iyi hizmeti sunmaktır. Gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor, söz verdiğimiz yatırımları ilçemize kazandırıyoruz. İlçemiz ve bölgemiz için ihtiyaç olan modern mezbaha binamızda ilk deneme kesimini gerçekleştirerek, kurban bayramına hazır hale getirdik. Pandemi süreci içerisinde olduğumuz için resmi açılışını gerçekleştiremediğimiz binamızın açılışını da inşallah gerçekleştireceğiz. Modern mezbaha binamız ilçemize hayırlı olsun” dedi.