MUHTEŞEM BİR FİNALLE SONA ERDİ

Görele Belediyesi yaz okulu öğrencileri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yılsonu sergisi ve gösterisi yoğun ilgi gördü.

Minik ellerin kocaman yürekleriyle 2 aylık süre zarfında hazırladıkları resim, heykel, ebru ve taş boyama sanatları Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde halkın beğenisine sunuldu. Miniklerin yaptıkları dans ve koro eşliğinde söyledikleri ilahi ve şarkılar ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, Belediye olarak böylesine farklı bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Görele Belediyesi olarak ilkleri yapmaya, yaşatmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Farklı projelere imza atmaya, ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Karadeniz Bölgesinde yapılmayan bir projeye daha imza atarak, öğrencilerimiz için YGS’ye hazırlık kursu açtık. Sizlerin bizlere

sunmuş olduğunuz fikirlerinizle farklı projelere imza atmaya devam edeceğiz. Ben yoğun katılımın olduğu ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yaz okulumuzda emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyoruz” dedi.

Program sonunda Belediye Başkanımız Tolga Erener, yaz okulu eğitimcilerine plaket takdim ederek, öğrencilere ise katılım belgelerini verdi.