Öğrencilerimiz kupa sevincini başkanımızla paylaştı.

Giresun il birincisi olan Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal Takımından oluşan öğrencilerimiz, kupa ve madalya sevincini Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu ile paylaştı.

Giresun’da düzenlenen ve 33 okulun katıldığı Genç Erkekler Futsal Turnuvasında il birincisi olan Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal Takımı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Dede, Okul Müdürümüz Haluk Keskin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Bak ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Süleymanoğlu, başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek, Giresun’u ve Görele’yi il dışında da başarıyla temsil edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.