OKLU OBUZ DEREMİZDE TEMİZLİK VE KANAL ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinde bulunan Oklu Obuz deresinde temizlik ve kanal yapım çalışmalarına başlandı.

Soğuksu Mahallesi için büyük sıkıntı haline gelen Oklu Obuz Deresi, Belediyemizce temizlenerek, üstü ızgaralı sistem u kanal yapım çalışmalarına başlandı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, Oklu Obuz deresinde çalışmalara başlandığını söyledi.

Oklu Obuz deresinin temizlenerek, üstü ızgaralı sistem u kanal tarzında yapılıp, kanalizasyon hattına bağlanacağını aktaran Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Soğuksu Mahallemiz için büyük bir sıkıntı haline gelen Oklu Obuz deremizde çalışmalara başladık. Deremizi temizleyerek yeniden standartlara uygun hale getireceğiz. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.