ONLAR HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ DEĞİLLER

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Anneler Günü’ olması dolayısıyla Hakkari’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Er İbrahim Öner’in Ataköy Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehidimiz İbrahim Öner’in annesi Fatma Öner’e çiçek takdim ederek Anneler Gününü kutlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, şehidimizin ailesinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Şehitlerimizin ailelerinin bizlere emanet olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Onlar için ne yapsak azdır. Hiçbir zaman hakları ödenmez. Belediye olarak her daim şehit ailelerimizin yanındayız. Onların isteği bizler için bir emirdir. Hiçbir zaman yalnız değiller. Ben başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.” dedi.