ORDU VE GİRESUN VALİMİZ, GÖRELE’YE GELDİ.

Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Trabzon’da bulunan Giresun Valimiz Hasan Karahan ve Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Görele’ye geldi.

Valimiz Karahan ve Balkanlıoğlu, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş karşıladı.

Görele Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret eden Giresun Valimiz Hasan Karahan, ilçe sorunlarıyla alakalı olarak bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Valimiz Hasan Karahan, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve beraberindekilerle ilçede yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Karahan’ın Görele ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Giresun İl Genel Meclis Üyeleri Şengül Şahin, Arslan Nizamoğlu, Görele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş da hazır bulundu.