PAZARCI ESNAFIMIZA MASKE VE ELDİVEN DAĞITIMINDA BULUNDUK

Görele Belediyesi tarafından her geçen gün dünyada ve ülkemizde etkisini hızla artırmaya devam eden koronavirüsüne karşı önlemler arttırılıyor.

Bu zamana kadar koronavirüs salgınına karşı etkin şekilde mücadele ortaya koyan Görele Belediyesi toplu alanlarda maske takılmasının zorunlu hale getirilmesinin ardından pazar yerinde vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı. Dağıtım öncesi vatandaşların ve esnafların ellerine dezenfektan koyuldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla harekete geçen Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz pazar yerlerinde sağlıklı bir alışveriş ortamı sunabilmek için pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıtımında bulunurken, sağlık tedbirleri ve maske takma zorunluluğu konusunda vatandaşlarımıza uyarılarda bulundu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye tarafından koronavirüsüne karşı etkin bir şekilde mücadele verdiklerini belirterek, “Belediye olarak ilçemizde koronavirüsüne karşı tüm tedbirler ve önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın sağlığı için bu kapsamdaki çalışmalarımız titizlikle sürüyor. İlçemizde Salı günleri kurulan Pazar yerindeki esnaflarımızı unutmadık. Onlara da sağlıklı bir şekilde alışveriş ortamı sunmak için maske ve eldiven dağıtımında bulunduk. Orada alışveriş yapan vatandaşlarımızı da sağlık tedbirleri kapsamında uyardık. Bu süreçte halkımızdan tek ricamız zorunda kalmadıkça evden çıkmamalarıdır. Sosyal mesafe konusuna uymalarıdır. Sağlık tedbirlerimizi almaya lütfen özen gösterelim. En önemli tedbir risk almamaktır.” dedi.