POLİS AKADEMİSİ BAŞKANI PROF. DR. ÇOLAK’IN ANNE ACISI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Polis Akademisi Başkanı Göreleli hemşehrimiz Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın annesi Fatma Çolak’ı cenaze törenine katıldı.

Polis Akademisi Başkanı Göreleli hemşehrimiz Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ı acılı gününde yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Çolak’a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Polis Akademisi Başkanı Göreleli hemşehrimiz Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın annesi Görele’nin Burunucu Köyü Medine camisinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Çolak’ın cenazesine Belediye Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş katıldı.