‘POLİS ÖZEL HAREKAT’ KURSUMUZA KATILAN GENÇLER BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Görele Belediyesi tarafından açılan ve Görele ve civar ilçelerden 60 adayın katıldığı ‘Polis Özel Harekat’ kursumuzda eğitim alan ve Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulun’da yapılan Fiziki Yeterlilik Mülakat Parkuruna katılan gençler, eğitimci Mehmet Temel Sefer önderliğinde Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret eti.

Kursa katılan gençlerle sohbet eden Başkanımız Erener, yakın zamanda yapılacak olan ‘Polis Özel Harekat’ sınavı için gençlere başarılar dileyerek, her zaman destekçilerinin olacağının sözünü verdi.

Gençler ise, sağladığı desteklerinden dolayı Başkanımız Erener ve ekibine, teşekkür etti.

Başkanımız Erener daha sonra eğitimci Mehmet Temel Sefer’e plaket takdim etti.

60 adayın katıldığı ‘Polis Özel Harekat’ kursumuzda eğitim alan 30 aday Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulun’da yapılan Fiziki Yeterlilik Mülakat Parkurunda başarılı sayılmıştır.