PRESTİJ CADDEMİZİ DEKORATİF AYDINLATMA SİSTEMİYLE AYDINLATTIK!

Belediyemizin kardeş belediyesi Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanarak, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Salih Sinirlioğlu Prestij Caddemiz süslemeli dekoratif led aydınlatma sistemiyle aydınlatıldı.

Görele’nin en işlek caddesi olan ve Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan, ince işçiliklerinin dışında herhangi bir eksiği kalmayan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde” projemiz süslemeli dekoratif led aydınlatma sistemiyle aydınlatıldı.

Yaptığı hizmet, getirdiği yatırım ve yeniliklerle Görele’yi baştan sona yeniden dizayn eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ince işçiliklerinin dışında herhangi bir eksiği kalmayan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde” projesinin ilçenin katma değerini yükseltecek önemli bir miras olacağını söyledi.

Başkanımız Erener, “Bu projenin ilçeye kazandırılmasında büyük katkıları bulunan başta Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Abdurrahman Ada’ya ve caddede emekleri bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Projemizin artık sonuna yaklaştık. Alt ve üst yapısını tamamen yenilediğimiz caddemizin çok ciddi bir eksiği bulunmuyor. Zemininin tam olarak kuvvetlenmesinin ardından caddemizi trafiğe açtık. Caddemizi süslemeli dekoratif led aydınlatma sistemiyle aydınlattık. Çevre düzenleme çalışmalarının ardından caddemiz ilçemizin katma değerini yükseltecek önemli bir miras olacak” dedi.