RAMAZAN AYINA ÖZEL ETKİNLİKLERİMİZ SÜRÜYOR.

Görele Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayına özel programımız bu yılda her Cumartesi ve Pazar günleri Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmaya, sürpriz gösterilerle eğlendirmeye devam ediyor.

Lev Organizasyondan Levent Kasap’ın ekipleri ilk günde sihirbaz Levent, semazen gösterileri ve ateş şovla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Çocuklara özel oyunlarda düzenlenerek, çeşitli hediyeler verildi.

Sosyal ve kültürel anlamda yapmış olduğu etkinlikler ve sağladığı katkılarla ilçede sosyal belediyeciliğin lideri konumunda olan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye olarak ramazan ayı boyunca birçok etkinliklerle halkın yanında olacaklarını söyledi.

Amaçlarının halka hizmet etmek, güzellikler sunmak olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Görele esasında gücüyle, büyüklüğüyle çok sosyal bir ilçe olmaya devam ediyor. Amacımız sizlere hizmet etmek, güzellikler sunmaktır. Onun için Görele’ye hizmet getirmek, Görele’ye güzellikler sunmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların yanında da Ramazan ayında da siz değerli halkımıza bir şeyler sunalım dedik. Haftada her Cumartesi ve Pazar akşamı burada buluşuyoruz. İnşallah çok güzel bir şekilde Ramazan ayımızı geçireceğiz. İlçemize fakir vatandaşlarımız için aşevi de kurduk. Ben tekrar başta Göreleliler olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin diyorum” dedi.