RENGARENK ÇİÇEKLERİ TOPRAKLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ!

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce, şehrin tüm bölgelerinde peyzaj çalışmalarına başlandı.

Şehrin değişik bölgelerinde çiçek dikim çalışmalarına hız veren Belediyemiz, bu kapsamda 830 Saksılı Şebbay, 817 Saksılı Papatya, Bin 750 Bellis Çiçeği, 600 Pitosporum, 450 Alacalı Taflan, 450 Fırça çalısı ve 500 Manolya olmak üzere 5 Bin 397 çiçeği toprakla buluşturdu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, dikilen ve dikilecek olan çiçekler ile şehrin daha estetik bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

“Şehrimizde halkımızın gözlerine ve ruhlarına hitap edecek modern bir görüntü kazandırmak amacıyla ekiplerimiz ile birlikte çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Bizde şehrimizin ihtiyacı olan bütün refüjlerde ve kavşaklarda bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Aynı zaman çiçek dikimini gerçekleştiren ekiplerimiz, vatandaşlarımız estetik olarak gözlerine hitap eden, çiçekleri şekillendirerek görsel bir sunum sunmaktadır. Şehrimizin daha sağlıklı ve modern bir görünümde olması için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Çiçek dikimini gerçekleştirdiğimiz bütün bölgelerde halkımızın gerekli hassasiyetleri göstereceklerinden eminin. Şehrimize çiçeklerimiz hayırlı olsun”