SADECE BU GÜNÜ DEĞİL YARINLARI DA DÜŞÜNÜYORUZ.

Görele 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Yücel Gök ve öğretmenleri ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerle sohbet ederek, yakından ilgilenen Başkanımız Tolga Erener, çevreyi korumanın kollamanın ve güzelleştirmenin en öncelikli görevlerimizden bir tanesi olduğunu söyledi.

Öğrencilere çeşitli ikram ve hediyelerde bulunan Başkanımız Erener’e öğrencilerde atık pil toplama kutusu ve çiçek verdi.

Çevreyi koruyup kolladığımız gibi, çevre kirliliğine engel olanları uyarmamız gerektiğine işaret eden Başkanımız Erener, “Nefes aldığımız havanın, içtiğimiz suların, yaşadığımız çevrenin temiz olmasının yolu çevre kirliliğine engel olmaktan geçer. Bizler belediyecilik hizmeti verirken, sadece bu günü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz. Sağlıklı nesiller yetişsin diye çevreci belediyecilik anlayışıyla doğayı koruyarak çalışıyoruz. Hem doğal kaynakları korumak, hem de Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla geri dönüşüm çalışmaları başlatarak, bu çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

Öğrenciler daha sonra belediyemiz birimlerini tek tek dolaşarak, çalışanlara atık pil toplama kutusu verdi.