SAĞLIKLI BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ!

Belediyemiz, daha temiz ve sağlıklı Görele için mahallelerde başlattığı temizlik kampanyasına son sürat devam ediyor.Görele’nin tüm mahalle, sokak ve caddelerini kapsayan temizlik çalışmalarımız halkımızdan takdir topluyor.

Daha temiz ve güzel bir Görele için başlatılan kampanya 7 gün 24 saat kesintisiz uygulanıyor. Mahallelerimiz tazyikli su ile yıkanarak, halka daha temiz bir çevre bilinci arttırılıyor.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, başlatılan temizlik kampanyasının asıl amacının ilçede temizlik bilincinin arttırılmasını sağlamak ve daha temiz bir dünya yaratmak olduğunu söyledi.Şehrin cadde ve sokaklarında görüntü kirliliğini yok edip halkın temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Başkanımız Erener, Çevremizi geliştirmek, çevre sağlığımızı korumak ve çevre kirlenmesini önlemek insani görevimiz olmalıdır. Bizim kentimiz ve insanımız her şeyin en iyisine layıktır.

Fakat yaptığımız sayısız anons, ilan ve duyuruya rağmen hala rastgele çöp atan yurttaşlarımız var. Rastgele atılan çöpler hem çevre kirliliği yaratıyor, hem de çocuklarımızın sağlığını ciddi şekilde olumsuz etkiliyor. Daha güzel ve yaşanabilir bir Görele için çalışmalarımız aralıksız sürdürülecektir, dedi.