SAĞLIKLI HİZMET İÇİN DENETİMLERİMİZ SÜRECEK!

Belediyemiz zabıta ekiplerince ilçede faaliyet gösteren tüm fırınlarda ramazan denetimi yapıldı.

Belediye zabıta ekiplerimiz ilçede bulunan tüm fırınları gezerek pide fiyatları ve gramajları kontrol ettiler. Fırınların hijyenik şartlarına bakılarak kurallara uymayanlara uyarılarda bulundular.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda çıkarılan pide tüketmesini esas alan incelemeler sonucu fırınlardaki pide fiyatlarının ve gramajlarının kontrol edildiğini söyledi.

Pidelerin standartlara uygun olup olmadığının kontrol edildiğini belirten Başkanımız Erener, “Belirlenen tarifeye göre ilçemizde ramazan pidesinin en az 400 gram ağırlığında olması gerekiyor. Bu konuda yaptığımız denetimlerde genel olarak gramajın tarifenin üstünde olduğunu gördük. Ayrıca hijyen kuralları açısından da kontrollerimizi gerçekleştirdik. Kurallara uymayanlara gerekli uyarılarımızı yaptık. Halkın sağlıklı hizmet alabilmesi için denetimlerimizi belirli aralıklarda sürdüreceğiz” dedi.