Sağlıklı Yaşam İçin Temizlik Çalışmalarımız Sürüyor!

Belediyemiz tarafından itfaiye ve temizlik işleri birimi ekiplerince yol, sokak ve caddelerde yıkama çalışmalarımız devam ediyor.

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, tüm anayol, sokak ve caddeleri tazyikli su ile yıkayarak toz ve çamurdan arındırıyor.Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Belediyemiz, belirli aralıklarla yıkama çalışmalarını sürdürerek, yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalığın da önüne geçmeyi amaçlıyor.

Temizlik konusunda çok duyarlı davrandıklarını belirten Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Göreve başladığımız günden bu yana temizlik çalışmaları konusunda sıkı bir denetim ve uygulama hayata geçirdik. İtfaiye ve temizlik işleri ekiplerimiz tarafından ortak bir şekilde yürütülen çalışmalarda ana yollar başta olmak üzere merkez, sokak ve caddelerde yıkama çalışmaları başlattık.

Böylelikle yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalığın önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Bizler için Halkımızın sağlığı her şeyin önünde gelir, dedi.