Sanayinin Büyük Sorununa “DUR” Dedik!

Belediyemiz tarafından alt yapı çalışmaları (Kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu) tamamlanan Küçük Sanayi sitesine belediyemizden büyük bir destek daha geldi.Yapmış olduğu başarılı çalışmalara yenilerini eklemeye devam eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede yapımı devem eden Küçük Sanayi Sitesi’nin alt yapı çalışmalarından sonra büyük bir sorununa da el attı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Görele AKSA Çoruh EDAŞ İşletme Şefi Sebahattin Tüysüz’ün öncülüğünde Görele Küçük Sanayi Sitesi’nde büyük bir sorun olan ana hat (elektrik hattı), trafo, site aydınlatması yer altından çekilen kablolarla birlikte çözülmüş oldu.Elektrik hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Erener, daha sonra sanayi sitesine taşınan esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.Sanayi sitelerinin sağladığı istihdam ve katma değer ile ekonomiyi güçlendiren ve yöre için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kooperatif tarafından büyük bir yol kat edilerek bir bölümünün bitirilip sahiplerine teslim edilen ve bir bölümünün yapımına devam edilen sanayi sitesi ilçemiz için büyük bir şanstır.

Sanayi sitesinin bir yörenin kalkınması, gelişmesi, büyümesi için önemli bir yatırım olduğu unutulmamalıdır. Görele Belediyesi olarak şuanda çevresinde 370 metre kanalizasyon hattı, 300 metre şebeke suyu alt yapı döşeme çalışmaları bitirdiğimiz küçük sanayi sitemizin şimdide alt yapıdan çekilen kablolarla elektrik sorununu da çözdük. Küçük eksikliklerinin yanı sıra ciddi bir eksiği bulunmayan sanayi sitemiz tam olarak faaliyete geçtiğinde ilçeye ayrı bir katma değer kazandıracaktır. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun,dedi.

Görele AKSA Çoruh EDAŞ İşletme Şefi Sebahattin Tüysüz ise, yapılan elektrik hattı çalışmaları tamamlandığında aydınlatma lambalarının sanayi sitesine ayrı bir güzellik, ayrı bir ahenk katacağını düşündüğünü söyledi.