SAYFİYE MAHALLEMİZ GÜLTEPE SOKAKTAKİ SAKİNLERİMİZİN SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Görele Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları Sayfiye Mahallesinde sürdürülüyor.

Mahallelerimizdeki hizmet çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyemiz, yıllardır yol, su ve kanalizasyon sıkıntısı yaşayan Sayfiye Mahallesi Gültepe Sokak sakinlerinin sorununu çözüme kavuşturdu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahallemizdeki çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarla alakalı bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Gültepe sokak sakinlerinin isteklerini de dinleyerek, “Yıllardır devam eden bir mağduriyeti daha çözüme kavuşturduk. Gültepe sokaktaki dar olan yolumuzun genişlemesini yaparak, alt yapısını iyileştirdik. İçme suyu hattımızı yenileyerek, evlere bağlantısını gerçekleştirdik. Kanalizasyon hattını çözüme kavuşturduk. Yolumuzu kısa zamanda betonlayarak, ulaşıma açmayı planlıyoruz” dedi.