SAYFİYE MAHALLEMİZDE 2. ETAP ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla Sayfiye Mahallemizde başlatılan dev hizmette 2. etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe genelinde ayrım gözetmeksizin her mahalleye karış karış hizmet götüren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır ihmal edilen Sayfiye Mahallemizde değişimi yaşatmayı hedefliyor.

Sayfiye Mahallesi 2. Daylı Sokakta yol genişletme, kanalizasyon, içme suyu şebeke, elektrik, telefon ve internet hattı döşeme çalışmalarının tamamlandığı dev hizmetin ikinci ayağını oluşturan Ziya Efendi Sokak ile 2. Daylı Sokağı birbirine bağlayan yolumuzda çalışmalarımız gece güzdün sürdürülüyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin her köşesine hizmet ağını örmeye çalıştıklarını belirterek, “Görele Belediyesi olarak ilçemizin her köşesine hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamdaki çalışmalarımız devam ediyor. Her mahallemizde değişimi yaşatmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi olan ve yıllardır hizmette ihmal edilen Sayfiye Mahallemizde tamamladığımız 1. etap çalışmalarımızın ardından 2. Etap çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Mahallemizin hangi noktadan hangi noktaya geldiğini çalışmalarımız tamamlandığında en iyi şekilde gözlemleyeceğiz” dedi.