SAYFİYE MAHALLEMİZDE DEV HİZMETE BAŞLANDI

Görele Belediyesi tarafından Sayfiye Mahallesinin tüm cadde ve sokaklarında dev alt ve üst çalışmalarına başlandı.

Belediyemizce Şehir merkezi başta olmak üzere bir çok mahallelerimizde tamamlanan alt ve üst yapı çalışmalarımız Sayfiye Mahallemizde devam ediyor.

Dev alt ve üst yapı çalışmaları için Sayfiye Mahallesine kazmayı vurduklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır hizmet bekleyen mahalleyi hizmete doyuracaklarını söyledi.

Görele’nin marka bir şehir haline gelebilme, meydanları, sokakları, park, bahçe ve dinlenme alanlarıyla beraber örnek bir ilçe olmak için uğraş verdiklerini ifade eden Belediye Bakanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Sayfiye Mahallemize kazmayı vurarak, dev alt ve üst yapı çalışmalarına bismillah diyerek başladık. Önce kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattını yenileyecek olduğumuz Sayfiye Mahallemizde daha sonra ise parke ve kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Çalışmalarımızdan dolayı halkımıza biraz zahmet vereceğiz fakat her şey güzel olacak”