SAYFİYE MAHALLEMİZDE KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Görele Belediyesi tarafından Sayfiye Mahallesinin birçok bölgesinde tamamlanan kanalizasyon şebeke yenileme çalışmaları Sabri Öner sokakta devam ediyor.

İlçenin her yerinde sorumsuz bir alt yapı için çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, Sayfiye Mahallesi için büyük bir mağduriyet olan kanalizasyon sıkıntısının önüne geçmek için çalışmalarını Sabri Öner sokakta sürüyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, kent genelinde ciddi sorun yaratan kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarının ara vermeden sürdürüldüğünü söyledi.

Önceliklerinin her zaman alt yapıda kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturmak olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Birçok mahallemizin alt yapısını yenileyerek,kanalizasyon sıkıntısından kurtardık. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.