SEBZECİ ESNAFIMIZ YENİ YERLERİNE TAŞINDI

Görele Belediyesi sebzeci esnafını düşünerek, onlar için hazırlanmış yeni yerlerine geçişini sağladı.

Belediyemiz tarafından sebzeci esnafı yeni hazırlanan yerine taşındı. Belediye Başkanımız Tolga Erener, sebzeci esnafını yeni yerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Sebzeci esnafının istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Esnaf kardeşlerimiz Görele Belediyesi için önemlidir ve onların istek ve talepleri her zaman önem taşımızdır. Sebzeci esnafımızın da bizden talep ettiği isteklerini yerine getirerek, onları yeni hazırlanan yerlerine taşıdık. Kendilerini yeni yerlerinde de ziyaret ederek, taleplerini dinledik. Kendilerine hayırlı işler diliyorum” dedi.