ŞEHİDİMİZ BEKİR KELLECİ’Yİ MEZARINDA ZİYARET ETTİK!

AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve beraberindeki heyet Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin Eynesil’deki evini ve kabrini ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Daha sonra AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve beraberindekiler şehit Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin mezarı başında dua ettiler.